Amstel Vastgoed biedt u de volgende diensten aan:

Adviesdiensten

Wij bieden adviesdiensten binnen verschillende takken van de makelaardij. Deze adviesdiensten worden sterk aanbevolen alvorens u overgaat tot het maken van daadwerkelijke zakelijke beslissingen.

Aan- en verkoopdiensten

De aan- en verkoop van onroerend goed is onze specialiteit. We nemen de marktdata in overweging aan de hand van bureaucratische, economische en zakelijke aspecten.

Aan de hand van deze gegevens weten wij tot weloverwogen adviezen te komen en deze aan de klant te presenteren, waarbij zijn of haar belang altijd voorop staat.

Verhuurdiensten

Het verhuren van uw woning aan de juiste huurder heeft een directe impact op uw investering

Het vastgoedmanagementteam van Amstel Vastgoed presenteert enkel potentiële huurders van een hoge standaard

Elke potentiële huurder wordt grondig door ons gecontroleerd. Onze screening bestaat uit het verifieren van hun achtergronden, vergunningen, bewijs van inkomsten en bankafschriften.

Om uw investering te beschermen is het in ons gemeenschappelijk belang om u een huurder van hoge kwaliteit te bieden, zodat we tijdige betalingen kunnen garanderen en uw investering goed wordt onderhouden.

Beleggingsdiensten

Wij geloven in investeringen op maat. Zowel iedere belegging als investeerder is uniek. Iedere investeerder heeft een eigen visie en wil met zijn of haar belegging een ander doel bereiken, of het nou om de korte of de lange termijn gaat. We nodigen u van harte uit om tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden te verkennen om samen met ons tot een uniek beleggingsplan te komen.

Taxaties

Wij werken enkel met experts binnen hun vakgebied. Een taxatie is een belangrijk en ingewikkeld proces. Het is van groot belang dat de juiste mensen u door dit proces kunnen begeleiden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en weet dat u welkom bent voor een oriënterend gesprek.

Hypotheekdiensten

Het verkrijgen van een hypotheek vereist tijdige voorbereiding om de toekomstige aankoop mogelijk te maken. Wij werken enkel samen met kundige en ervaren hypotheekadviseurs die samen met de klant tot een plan op maat komen, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en mogelijkheden van de klant.

Renovatiediensten

Wij werken met een verscheidenheid aan betrouwbare en professionele aannemers die gespecialiseerd zijn in allerlei renovatiewerkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring weten wij de visie van onze klant uitstekend aan hen over te brengen en zo de best mogelijke praktijkresultaten te behalen.

Verzekeringsdiensten

Ieder verzekeringspakket is anders. Wanneer u op het punt komt dat een verzekeringspakket nodig is, zorgen wij ervoor dat u wordt doorverwezen naar onze vertrouwde aanbieders alwaar u gegarandeerd het pakket zult vinden dat bij uw situatie past.