Omdat spaarrekeningen de laaste jaren geen rendement meer opleveren investeren de meeste mensen hun zuurverdiende geld in trustfondsen of in obligaties. Deze opties kennen traditioneel een laag rendement of vereisen veel/constante aandacht om tot goede resultaten te komen. Veel investeerders laten hun belegging in een niet optimaal investeringsvehikel rusten omdat ze niet de benodigde tijd of aandacht hebben om hun investering te beheren.

Onroerend goed als investeringsvehikel kan, wanneer begeleid door een professioneel bedrijf, een hoog tot zeer hoog rendement genereren, terwijl het van de investeerder zelf slechts een minimum aan tijd vraagt.

Amstel Vastgoed is een investerings- en vastgoedbeheerbedrijf dat zich specialiseert in:

  • Vastgoedbeheer;
  • Aan- en verkoop van onroerend goed;
  • Financieel en strategisch advies in de pre-investeringsfase.

Wij bieden onze klanten een sterke en stabiele fundering om de komende jaren op voort te bouwen en openen de deur naar nieuwe, winstgevende alternatieven. Onze doelen zijn duidelijk: voor onze klanten het best mogelijke rendement genreren en het leveren van betrouwbare diensten van hoge kwaliteit.

Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons,
Investeer in uw toekomst.