Vorige | Volgende

Rochussenstraat 4 Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verhuurd

Omschrijving

''English Translation below''

Gelegen in Amsterdam ligt dit bijzondere 1-kamer appartement in de Rochussenstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 38 m2, is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel D.

Leuk wonen in Amsterdam. dat kan goed in deze buurt. Rochussenstraat is gelegen in de buurt Westerstaatsman. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.-----------------------------------------Located in Amsterdam, this special 1-room apartment is located in Rochussenstraat. The apartment has a living area of 38 m2, was built in 1906 and has an energy label D.

Nice living in Amsterdam. that is good in this neighbourhood. Rochussenstraat is located near Westerstaatsman. The neighbourhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, a relatively quiet neighbourhood looked at the population density.

The property is easily accessible with many amenities nearby. Situated within cycling distance of the center of Amsterdam, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest main road in the immediate vicinity is only a 4-minute drive away.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 2800

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Specifiek
gemeubileerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
38 m²
Bruto inhoud
114 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, bidet

Energie

Ligging
Beschutte ligging, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

interesse gewekt? Of vragen? Neem contact met ons op